Java Developer,

About the employer

Het bedrijf

Interesse om mee te bouwen aan applicaties die klanten zo hard nodig hebben? Wil jij je als Java Developer blijven ontwikkelen in de nieuwste technologieën en state-of-the-art tooling?

Werken bij deze relatie – het houdt in dat je terecht komt op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s. Je wordt gestimuleerd in je ontwikkeling – en doorgroeien is vanzelfsprekend.

Job description

Als Java Developer ben je mede verantwoordelijk voor het volledige proces van omzetten van wensen, problemen of vragen naar concrete oplossingen. Integratie, testen, vastleggen en delen van kennis, problemmanagement en automation zijn onderdeel van je takenpakket in een SAFe gestuurde omgeving. Daarnaast denk en praat je proactief mee over hoe klanten nog beter kunnen worden geholpen met andere producten en diensten van het bedrijf.

Als Java Developer krijg je alle mogelijkheden om je technisch verder te ontwikkelen en samen te werken met gedreven collega’s.

Profiel

Je bent bekend met het werken volgens Agile, Scrum en/of DevOps. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en weet klanten voor je ideeën te winnen. Daarnaast beschik je over de nodige commerciële sensitiviteit.

Ook heb je:

• Een afgeronde HBO/ WO opleiding met een sterke ICT component;

• Minimaal 4 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 3 jaar met softwareontwikkeling;

• Bij voorkeur ervaring met relevante frameworks (denk aan Spring en Hibernate);

• Ervaring in de pensioenwereld is een pré;

• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.

En verder ...

Als Java Developer kom je te werken voor de unit in Maastricht,. Hier vandaan worden een aantal grote klanten in diverse sectoren in Zuid-Limburg bediend. Je inzet zal zich niet beperken tot de pensioenwereld, ook manufacturing, high-tech en overheid behoren tot de mogelijkheden.

Er wordt je een uitdagende, dynamische en afwisselende omgeving geboden, waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.


 

More info

Leo Berghof +31 6 24 6779 24

Apply