De mensen van Surge

Surge bestaat uit een team van toegewijde medewerkers. Wij willen ons graag even voorstellen ...
 

Christianne Giezenaar
Leo Berghof
Pim van Meeuwen


 

 

 

Pragmatisch, Integer, Rustig en Ervaren, Meedenker

Leo Berghof


Met zijn ruime ervaring in de consultancy wereld binnen het IT werkveld leert men Leo kennen als iemand met mensenkennis. Na zijn opleiding Informatica aan de HTS heeft hij bij diverse bedrijven verscheidene projecten doorlopen als business analist, proces- en servicemanager. Vanwege de diversiteit aan bedrijven heeft hij in veel verschillende bedrijfsculturen en dimensies gewerkt, kwam in contact met zowel werkvloer als de directie. Kortom: Leo bezit een gespecialiseerde kennis op IT en consultancy vlak en kan dit breed inzetten.

Sinds eind 2010 versterkt Leo het team van Surge. Hij gaat uit van een win-win oplossing, waarbij transparantie zijn werkmethodiek het beste omschrijft. Hij gaat uit van de inhoudelijke component, denkt mee in oplossingen en levert pas kandidaten als hij zeker weet wat de echte vraag is. Daarnaast is hij een goede gesprekspartner voor mensen uit het werkveld omdat hij de inhoud van IT vraagstukken begrijpt en tevens leunt op de ervaring die hij zelf binnen de IT-wereld heeft opgedaan.

De aanhouder wint! Dat typeert Leo. Uit ervaring weet hij dat je moet blijven informeren en motiveren om klant en kandidaat op elk vlak te ondersteunen.  

Linked-in profiel: http://www.linkedin.com/in/leoberghof