Dorien Hutse

Gestart als Company Accountant bij Sappi Fine Paper Europe te Maastricht.

“Ik ben met Surge in aanraking gekomen via Linkedin. Dit kwam voor mij enorm goed uit vermits ik pas mama was geworden en op dat moment nog in Brussel werkte. Mijn professioneel leven bleek moeilijk te combineren met mijn gezinsleven en Surge beloofde mij hiervoor de oplossing! Ik heb de dienstverlening met Surge als zeer positief ervaren. Ze hanteren een duidelijke communicatie en maken geen loze beloftes! Surge is zeer professioneel en voelde vanaf het eerste contact zeer goed aan wat voor een persoon ik ben en welke job zeker goed bij mij zou passen; een job combineerbaar met een gezinsleven maar toch ook met toekomstperspectieven. Bedankt!”

Surge in één woord: Humanminded!

Yvo van Vlerken

Gestart als Lead – Global Category Professional & Consultant Services bij Sabic.

“Ik ben met Surge in aanraking gekomen via de website bij het zoeken naar een nieuwe functie. De dienstverlening heb ik als uitstekend ervaren. Surge is duidelijk in de communicatie en het verwachtingspatroon, proactief en dit alles in een aangename sfeer.”

Surge in één woord: Professioneel! 

Sven Görtzen

Gestart als Bedrijfsmanager bij Rentex Awe Hoensbroek.

“Ik ben met Surge in aanraking gekomen via de website middels een open sollicitatie, daarna ben ik telefonisch benaderd door Surge. Dit was in januari, vervolgens in juni/juli nogmaals benadert voor de functie bij Rentex. Er was een goede dienstverlening naar mij toe. Eerste kennismaking met Surge was zeer prettig. Open gesprek met Surge, goede toelichting van de functie en goede inhoudelijke kennis van de organisatie en waar de werkgever naar opzoek was. Gedurende het proces voldoende contact momenten om mij op de hoogte te houden. Ook na indiensttreding nog contact met Surge gehad en na 1 maand geëvalueerd.
Samenwerking/begeleiding met Surge heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren. Surge weet de requirements van de klant en de juiste persoon bij elkaar te brengen!”

Surge in één woord: Persoonlijk!