De mensen van Surge

Surge bestaat uit een team van toegewijde medewerkers. Wij willen ons graag even voorstellen ...
 

Christianne Giezenaar
Leo Berghof
Pim van Meeuwen

 

 

 

Innovatief, Creatief, Betrouwbaar, Doener

Pim van Meeuwen


Pim karakteriseert zich door zijn no-nonsense houding, eerlijkheid en realisme. Dit vertaalt hij als medeoprichter van Surge door in de organisatie. Met zijn ruime ervaring in het ondernemingsschap en opgedane kennis betreffende de arbeidsmarkt en arbeidsproblematiek is hij in staat om heldere verwachtingen te scheppen bij verschillende complexe arbeidsmarkt vraagstukken. Daarbij wil hij de klant op het gebied van werving en selectie en recruitment zo goed en transparant mogelijk informeren, met als doel het streven naar en behalen van succesvolle resultaten.

Binnen Surge springt hij bij waar nodig is en ondersteunt de consultants bij moeilijke vraagstukken. Samen met het team is hij altijd op zoek naar nieuwe manieren om met goede kandidaten en toptalenten in contact te komen.

"Think and then just do it". Wanneer een klant een vraag heeft dan vertaalt Pim deze vraag in een goed aanvalsplan, gestructureerde planning en uitvoering en waarbij duidelijke communicatie naar zowel de klant als de kandidaat noodzakelijk is! Op die manier kan iedereen effectief te werk gaan en worden de resultaten geleverd die klant en kandidaat beloofd zijn.   

Linkedin-profiel: http://www.linkedin.com/in/pimvanmeeuwen